Vrtićanci uživali u treningu tenisa

Vrtićanci uživali u treningu tenisa

Objavljeno, 14. svibnja 2021.

U petak, 14. svibnja 2021. djeca starije odgojne skupine „Leptirići“, a potom i srednje odgojne skupine „Cvjetići“ imala su prilike upoznati se s osnovama tenisa te vidjeti i okušati se u jednom teniskom treningu. Trening su vodili viši treneri Mario Lončarić i Karlo Capek iz Teniskog kluba Đurđevac.

Kako se teniski tereni nalaze u neposrednoj blizini vrtića djeci je bilo jasno kamo idu i što se trenira na takvom terenu, ali bili su vrlo uzbuđeni jer su i sami konačno mogli isprobati kako se barata reketima i lopticama.

Trening je, naravno, započeo vježbama razgibavanja i nakon što su se djeca dobro razgibala i rastrčala, krenule su zanimljive igre obručima, teniskim lopticama i na kraju reketima.

Oduševljenje i dobra zabava obilježili su vrijeme na terenima, a trening je dobro razgibao sve mišićne skupine tijela. Hvala trenerima na izdvojenom vremenu kako bi djeca stekla neka nova zanimljiva iskustva, a svi bi itekako bili sretni da se iz ove zanimljive suradnje izrode neke nove teniske nade.