Školski dan u vrtiću

Školski dan u vrtiću

Objavljeno, 7. svibnja 2019.

U utorak 07. svibnja 2019., djeca starije odgojne skupine, odnosno budući đaci prvaci, sa svojim su odgojiteljicama i ravnateljicom posjetila svoju buduću školu. U školi su uz vodstvo školske pedagoginje Ene Sulimanec obišli učionice prvih razreda te su imali prilike vidjeti što ih sve čeka u budućim školskim danima. Vidjeli su kako izgleda njihova buduća učionica, što se sve u njoj može naći, kako se treba ponašati i još mnogo drugih zanimljivh stvari. Učiteljica razredne nastave Silvana Bebek i učiteljica njemačkog jezika Nataša Sušanj su ih vrlo srdačno dočekale i zajedno s prvašićima, našim bivšim vrtićarcima, ispričale kako izgleda jedan školski dan, a za vrijeme boravka su svi zajedno čak i zapjevali i zaplesali.

U popodnevnim satima učiteljice Nevenka Ljubić Volarić, Kristina Klanac, Mirjana Gašparić, Maja Šoš i Katica Trupina posjetile su pak svoje buduće đake prvake u vrtiću. Bilo je to zaista divno i veselo druženje u kojem su svi uživali. Dječica su bila opuštena, pjevala su i recitirala svojim učiteljicama, a učiteljice su za njih pripremile mnogo zanimljivih informacija o tome što ih čeka u prvom razredu.

Ovim zanimljivim događajima vrtićanci su velikim korakom zakoračili u svoje buduće školske dane koji su pred njima, vidjevši svoje razrede i upoznavši svoje učiteljice s kojima će provoditi mnogo vremena.