Završne svečanosti

Završne svečanosti

Objavljeno, 28. lipnja 2021.

Još jedna pedagoška godina približila se svome kraju. Ova pedagoška godina je bila drugačija od svih prijašnjih i pred nas je stavila velike izazove, ali unatoč svemu uspjeli smo je uspješno privesti  kraju.

Bilo kako bilo, kroz godinu se puno radilo, pogotovo na projektima u svim odgojnim skupinama. Kako bi svoje projekte prezentirali roditeljima, odgojne skupine „Leptirići“ i „Cvjetići“ pripremile su za kraj lijepe završne svečanosti.

Najstariji vrtićanci iz skupine „Leptirići“ su tako u četvrtak, 10.06.2021. za svoje roditelje pripremili vrlo zanimljiv filmić kojim su prezentirali specifičnosti i ljepote naše Općine te brošuru „Mali turistički vodič“ nastalu u sklopu istoimenog projekta. Da su bili i više nego uspješni potvrdili su prisutni roditelji velikim i glasnim pljeskom. Veći dio djece iz ove skupine odlazi u školu te smo im svi koji ostajemo na kraju zaželjeli uspješne školske dane, a odgojiteljice Iva i Ana su im podijelile diplome za sve uspjehe postignute tijekom odrastanja, učenja i igre u vrtiću.

U srijedu 23.06.2021. djeca srednje odgojne skupine „Cvjetići“ s odgojiteljicama Tamarom i Kristinom su svojim gostima prezentirala projekt „Zanimanja“. Kratkom i slatkom priredbom su kroz stihove, pjesmice i zagonetke otkrili što će biti kad odrastu.

Sretni smo što smo unatoč ovom neizvjesnom vremenu uspjeli organizirati završne svečanosti i pokazati bar dio onog što su djeca naučila kroz godinu, a nadamo se će već iduće godine svečanosti izgledati kao nekad ranije.