Uspješno provedena kampanja „Zasadi stablo, ne budi panj!“

Uspješno provedena kampanja „Zasadi stablo, ne budi panj!“

Objavljeno, 23. studenoga 2021.

Kroz mjesec studeni 2021. provedena je još jedna hvalevrijedna nacionalna kampanja sadnje stabala u cijeloj Hrvatskoj, a ove godine se kampanji po prvi puta pridružio i naš vrtić o čemu smo vas već ranije obavijestili: https://dv-zrno-virje.hr/zasadi-stablo-ne-budi-panj/.

U ponedjeljak, 22.11.2021. djeca srednje i starije odgojne skupine sa svojim odgojiteljicama posadila su na našem vrtićkom igralištu 4 sadnice voća – jabuke, kruške, šljive i trešnje.

Djeci je bilo zanimljivo aktivno sudjelovati u sadnji i sami su se htjeli okušati u svim pripremnim i kasnijim radovima. Slušali su upute svojih odgojiteljica i uspješno posadili 4 voćke koje ćemo sada pomno pratiti i brinuti o njima kako bi nam za koju godinu urodili plodovima, što već sad s nestrpljenjem očekujemo. ?

 

Naša akcija je ucrtana i na kartografskoj aplikaciji CROGIS što možete vidjeti na sljedećoj poveznici: https://panj.crogis.hr/?lat=46.06873858872747&lng=16.993569731712345&zoom=18

 

Vjerujemo da nam ovo nije zadnje sudjelovanje u kampanji Udruge za zaštitu prirode i okoliša „Zasadi stablo, ne budi panj!”  i da ćemo već iduće godine dobiti priliku zasaditi nova stabla, jer…

ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE! ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ!

 

Više o samoj kampanji pročitajte na sljedećoj poveznici:

https://zasadistablonebudipanj.hr/