Predstava „Priča o nesretnom mačku“ razveselila i male i velike

Predstava „Priča o nesretnom mačku“ razveselila i male i velike

Objavljeno, 1. srpnja 2022.

30. lipnja 2022. u popodnevnim satima u našem vrtiću bilo je posebno veselo i zabavno. Naime, vrtićki tate i jedan djed izveli su predstavu „Priča o nesretnom mačku“ koju su pripremili pod vodstvom Đurđice Krčmar Zalar, bivše vrtićke mame, voditeljice Glumišne družine Virje s kojom je uvijek lijepo surađivati.

Kroz priču o nesretnom mačku uz glavnog glumca mačka pojavljuju se i drugi zanimljivi likovi – pričolovci, pijetao, magarac, pas i miševi. Kroz zanimljivu priču djeca spoznaju kako je bitno imati prave prijatelje i prihvatiti ih baš onakve kakvi jesu, sa svim vrlinama i manama.

Od srca se zahvaljujemo tatama Draženu Vedrišu, Martinu Ljubiću, Igoru Makaru, Filipu Adakoviću, Bernardu Laušu, Željku Zalaru, Marijanu Rengelu i djedu Nenadu Lalošu što su izdvojili svoje slobodno vrijeme kako bi nam priredili ovu nezaboravnu predstavu.

Zahvaljujemo i voditeljici ove vesele družine Đurđici Krčmar Zalar na zanimljivom tekstu priče i pjesme te trudu oko uvježbavanja istih, kostimografkinjama Ivani Dautanec i Marini Gregurek koje su izradile prekrasne kostime, a posebna zahvala ide i Martinu Hadelanu koji je uglazbio pjesmu „Tata, čitaj mi priču!“ koja će sigurno postati pravi hit među djecom.

Na kraju predstave ravnateljica se tatama glumcima uz pomoć njihove dječice zahvalila i podijelila im zahvalnice kao uspomenu na ovaj lijepi događaj.