Odgojiteljice razveselile djecu predstavom “Ogledalce”

Odgojiteljice razveselile djecu predstavom “Ogledalce”

Objavljeno, 1. travnja 2022.

Svake godine 20. ožujka obilježava se Međunarodni dan kazališta za djecu i mlade, a 27. ožujka Svjetski dan kazališta. Povodom tih zanimljivih dana, odgojiteljice našeg vrtića pripremile su predstavu za svu djecu, od najmlađe publike jasličara do polaznika predškole. Uprizorile su dramatizaciju priče “Ogledalce” Grigora Viteza, koja je inače omiljena među djecom.

Na ledini šumskog proplanka našli su se: zec, vjeverica, ptica, medo, mali medvjedići i naravno čuveno ogledalce. Što se događalo među životinjama u šumi i kakvu pobunu je izazvalo ogledalce saznala je naša najiskrenija publika, naša dječica. Ovu interesantnu, zanimljivu, predivnu i čarobnu predstavu djeca su sa zadovoljstvom pratila i upotpunila svoj doživljaj nakon što su u njoj prepoznali svoje “tete”. Zadovoljstvo je bilo obostrano jer su i odgojiteljice uživale u najdivnijoj publici, njihovoj sreći i ozarenim licima.

Glumice odgojiteljice Željka, Kristina, Klara, Martina i Marina te male glumice Larisa i Dina na kraju predstave zaslužile su ogroman pljesak malih ručica što im je bila najdraža nagrada za njihov trud. Odgojiteljicama i djevojčicama predškolkama iskrene čestitke i veliko hvala na odličnoj predstavi i uloženom trudu.