Odgojiteljice pripremile veselu predstavu za mališane

Odgojiteljice pripremile veselu predstavu za mališane

Objavljeno, 5. travnja 2019.

…tri nestašna zečića našla su veliko gnijezdo s jajima, jedan po jedan znatiželjno su pregledavali gnijezdo. Odjednom pojavila se velika….

Za nastavak priče morate se obratiti djeci našeg vrtića koja su danas, 05.04.2019. uživala u predstavi koju su pripremile i odigrale njihove odgojiteljice.

Već nekoliko godina odgojiteljice povodom Svjetskog dana kazališta (27.03.) za djecu svih odgojnih skupina pripremaju predstavu. Ove godine pripremile su predstavu „Tri znatiželjna zečića“ koju su uvježbavale u svakom slobodnom trenutku kako bi se u što boljem svjetlu prikazale djeci i kolegicama. Da su bile više nego uspješne u svojoj izvedbi svjedoči potpuna pozornost djece za vrijeme predstave te gromoglasan pljesak nakon nje. Djeci je bilo osobito drago vidjeti svoje „tete“ u drugačijoj ulozi od one na koju su navikli pa su sa zanimanjem pratili što se događa na sceni.

Hvala kolegicama Ivi, Kristini, Marini i Tamari na trudu i odlično odrađenoj predstavi, a osobito hvala malim glumicama Eni, Emi i Mariji iz starije skupine „Leptirići“.