Završne svečanosti u vrtiću

Završne svečanosti u vrtiću

Objavljeno, 8. lipnja 2018.

Ovih dana u vrtiću su se održavale završne svečanosti te je bilo jako veselo, raspjevano i rasplesano.

U ponedjeljak, 04.06.2018. održana je završna svečanost starije odgojne skupine „Leptirići“ kojom su se djeca predškolci oprostili od vrtića. Program je bio osmišljen u duhu projekta „Istraživači kulturne baštine“, koji se tijekom godine provodio u skupini te su roditelji imali prilike vidjeti brojne tradicinalne dječje brojalice, igre, pjesme i plesove. Odgojiteljice su djeci zaželjele puno sreće i uspjeha u školi, a za kraj su dobili i diplome koje će ih podsjećati na vrtićke dane.

Djeca srednje odgojne skupine „Cvjetići“ priredili su svoju završnu svečanost u utorak, 05.06.2018. Zanimljiv program prožet pjesmicama, recitacijama i dramatizacijama razveselio je roditelje i sve prisutne.

Djeca mlađe odgojne skupine „Ribice“ priredili su svoju završnu svečanost u srijedu, 06.06.2018. Program je započeo kratkom tjelovježbom u koju su bili uključeni roditelje i svi prisutni. Nakon toga su slijedile pjesmice, recitacije i ples, a djeca su na kraju bila nagrađena velikim pljeskom.

Djeca jasličke odgojne skupine „Srčeka“ svoju su svečanost za završetak vrtićke godine priredila u četvrtak, 07.06.2018. i svojim slatkim nastupom obradovala sve prisutne. Nakon programa uslijedile su igre za roditelje i djecu.

Provedenim svečanostima obilježen je kraj još jedne pedagoške godine u vrtiću. Djeca su bila sretna što su mogla pokazati sve ono što su pripremala sa svojim odgojiteljicama, a svaka svečanost završila je igrom na vrtićkom igralištu, čašćenjem i ugodnim druženjem s roditeljima i ostalim gostima.