Vrtić u kući

Vrtić u kući

Objavljeno, 18. svibnja 2020.

Poštovani roditelji,

svi živimo i radimo u uvjetima koje nitko od nas nije mogao ni zamisliti, ali djeca i dalje imaju potrebu za igrom, istraživanjem, učenjem, otkrivanjem, izražavanjem i komunikacijom s drugima. Vjerujemo da ste i do sada vrijeme provedeno kod kuće ispunili različitim zanimljivim sadržajima.

Kako se još nismo u mogućnosti svi zajedno vratiti u naš vrtić, pripremili smo za vas “Vrtić u kući”. Kroz materijale koje su marljive odgojiteljice pripremile za Vaše dijete moći ćete zajedno uživati u zabavnim i kreativnim sadržajima. Tako će tu biti raznih priča, pjesmica, likovnih, glazbenih i tjelesnih aktivnosti, aktivnosti početnog čitanja i pisanja te male matematike za naše buduće školarce, aktivnosti vjerskih sadržaja, učenja engleskog jezika kroz igru, folklorno plesnih igara i raznih drugih ideja za provođenje što kvalitetnijeg zajedničkog vremena Vas i Vašeg djeteta.

Iskoristite ovo vrijeme za stvaranje novih i lijepih zajedničkih trenutaka!

NAPOMENA: Kako bi pristupili pripremljenim materijalima, molimo vas, da nam se za dobivanje lozinke obratite porukom, pozivom ili e mailom.