Roditelji vrtićancima priredili super zabavnu predstavu

Roditelji vrtićancima priredili super zabavnu predstavu

Objavljeno, 15. lipnja 2018.

U četvrtak, 14.06.2018. u vrtiću je održana predstava „Vuk je pobegel“ koju su pripremili roditelji pod vodstvom mame Đurđice Krčmar Zalar.

Kroz priče o tri praščića, sedam kozlića i Crvenkapici pričočuvarica i pričolovci su se trudili uloviti vuka koji im je pobjegao, a to im na kraju, na oduševljenje sviju i uspijeva.

Da su djeca uživala u predstavi svjedočili su njihovi osmjesi, a roditelji su se pokazali kao vrsni glumci i svojom izvedbom oduševili sve prisutne.

Posebno ponosna bila su djeca čije su mame i baka sudjelovali u predstavi, a to su : mame Natalija Čiček, Martina Bušić, Martina Ćurić, Đurđica Krčmar Zalar, Vjekoslava Potočnjak, Marija Šignjar, Maja Šoš, Lana Cikoš, Anamarija Voćanec Jakopović, Matilda Koščak, Elena Zobunđija, Jasna Posavec i baka Radojka Horvatić, dok je vuka utjelovila učenica 8. razreda virovske škole, Iva Plemenčić.

Na kraju ove zabavne predstave ravnateljica je uz pomoć dječice uručila zahvalnice svim glumicama za izvrsno odglumljene uloge, a oduševljena djeca poželjela su još puno ovakvih nezaboravnih predstava u vrtiću.