Roditelji sve oduševili svojom novom predstavom

Roditelji sve oduševili svojom novom predstavom

Objavljeno, 30. lipnja 2023.

U petak, 30. lipnja 2023. u našem vrtiću bilo je posebno zabavno jer su nam, već tradicionalno, za kraj pedagoške godine roditelji pripremili predstavu.

Ove godine izvedena je predstava pod nazivom „Virovski mužikaši“ koju su roditelji pripremili pod vodstvom Đurđice Krčmar Zalar, voditeljice Glumišne družine Virje, a koja je zaslužna i za prilagodbu teksta prema motivima iz poznate basne braće Grimm „Bremenski svirači“.

U predstavi jedan tata svojoj kćerkici priča priču koja prati život magarca, psa i mačke koji su pobjegli od svojih zločestih vlasnika i krenuli put Virja kako bi konačno uživali i postali ulični svirači, no na putu im se nađu zločesti lopovi koje oni na kraju ipak uspješno pobjede. Kroz cijelu predstavu se provlači pjesma „Tata, čitaj mi priču!“ koja je napisana i uglazbljena za prošlogodišnju predstavu roditelja na kojoj je bila i premijerno izvedena.

Od srca zahvaljujemo mamama Lani Cikoš, Ana Mariji Sabolović i Mariji Krčmar, tatama Marijanu Rengelu, Igoru Makaru i Mladenu Benkeku te djedu Nenadu Lalošu što su izdvojili svoje slobodno vrijeme kako bi nam priredili ovu posebnu predstavu.

Zahvaljujemo i voditeljici Đurđici koja iz godine u godinu priređuje prave „poslastice“ za djecu, jer niti jedna predstava nije tako fora kao što je predstava u kojima glume roditelji naše dječice.

Na kraju predstave glumci i voditeljica ove vesele družine su uz veliki pljesak dobili i zahvalnice za sjećanje na ovaj lijepi i nezaboravan događaj.