Rasplesani pužeki na Koprivničkom fašniku

Rasplesani pužeki na Koprivničkom fašniku

Objavljeno, 4. ožujka 2019.

U subotu, 02. ožujka 2019. u Koprivnici se već tradicionalno održao „Koprivnički fašnik“ na kojem su i ove godine sudjelovala djeca starije odgojne skupine „Leptirići“ sa svojim odgojiteljicama.

Među mnogobrojnim kostimiranim sudionicima Koprivničkog fašnika u veseloj fašenskoj povorci našli su se i preslatki pužeki iz Virja. Vesela maskirana povorka se od Doma mladih uputila na Zrinski trg gdje se svaka maskirana skupina imala prilike kratko predstaviti, uglavnom kroz plesne koreografije. Naši vrtićanci predstavili su se pod nazivom „Rasplesani pužeki“, a plesom na pjesmu „U maškare“ su rasplesali i ostale sudionike, ali i publiku od koje su dobili mnogo pohvala za svoj nastup. Za kraj ovog lijepog druženja djeca su nagrađena finim krafnama i toplim čajem.

Sudjelovanju na Koprivničkom fašniku je prethodila vesela i  kreativna radionica izrade kostima puža koju smo organizirali u utorak, 26. veljače 2019.. Odaziv roditelja na radionicu bio je za svaku pohvalu, a maske puža koje su izradili bile su spremne za šetnju koprivničkim ulicama.