Martinjski dani Općine Virje 2023.

Martinjski dani Općine Virje 2023.

Objavljeno, 10. studenoga 2023.

SAJAM RUKOTVORINA

U subotu, 4. studenog 2023. na Sajmu rukotvorina odgojiteljice našeg vrtića predstavile su se svojim prelijepim uradcima. Naše odgojiteljice su još jednom dokazale da su vrlo vrijedne i itekako kreativne što su nam potvrdili i mnogobrojni posjetitelji.

 

PRIČAONICA O VITEZU MARTINU

U ponedjeljak, 6. studenog 2023. naši najstariji vrtićanci posjetili su Narodnu knjižnicu Virje gdje im je ravnateljica Ivanka Ferenčić Martinčić svoju „Priču o vitezu i Martinu“ ispričala na nov i zanimljiv tradicionalno japanski način.

Nakon priče uslijedila je zanimljiva radionica izrade šarenih lanterni.

 

SVE GENERACIJE I ROZE PROTIV OSTEOPOROZE

U utorak, 7. studenog 2023. mali i veliki vrtićanci su se sa zadovoljstvom pridružili Udruzi ROZE koja je već tradicionalno organizirala vježbe pod nazivom „Sve generacije i ROZE protiv osteoporoze“.

 

NASTUP NA KAJKAVSKOM ETNOGRAFSKOM KVIZU

U srijedu, 8. studenog 2023. sudjelovali smo na Kajkavskom etnografskom kvizu u OŠ prof. F. V. Šignjara Virje. I ove godine smo se predstavili zajedničkim nastupom s vrtićancima iz DV Bregunica Novo Virje na temu kviza „Vrijedne ruke moje bake“. Za svoj nastup vrtićanci su dobili i brojne pohvale publike.

 

MARTINJSKA IZLOŽBA

Svake godine povodom Martinja djeca svih odgojnih skupina sa svojim odgojiteljicama prirede izložbu uradaka. Kakve predivne radove su nam ove godine pripremili pogledajte u fotogaleriji na sljedećem linku:

MARTINJSKA IZLOŽBA 2023.