Martinjski dani Općine Virje 2022.

Martinjski dani Općine Virje 2022.

Objavljeno, 9. studenoga 2022.

ODGOJITELJICE  PREDSTAVILE  SVOJE  RUKOTVORINE  NA  MARTINJSKOM  SAJMU 

Vrijedne odgojiteljice su se svojim prelijepim rukotvorinama predstavile na Sajmu rukotvorina koji se održao 5. 11. 2022.. Svojim prekrasno uređenim štandom su još jednom pokazale koliko su kreativne, ali i ekološki osviještene obzirom da su mnogo korištenog materijala zapravo reciklirale. Pohvale brojnih posjetitelja samo su dodatni pokazatelj koliko su bile uspješne u tome.

 

“LEPTIRIĆI”  UŽIVALI  NA  MARTINJSKOJ  PRIČAONICI

Djeca starije odgojne skupine “Leptirići” sa svojim su odgojiteljicama 7. 11. 2022. posjetili Narodnu knjižnicu Virje. Tamo se već tradicionalno povodom Martinjskih dana Općine Virje održala vrlo zanimljiva Martinjska pričaonica u izvedbi ravnateljice Narodne knjižnice Virje, knjižničarke i pripovjedačice Ivanke Ferenčić Martinčić.

 

VRTIĆANCI  VJEŽBALI  S  ROZAMA

Udruga ROZE za promicanje zdravlja seoskih žena Virje je 8.11.2022. organizirala vježbanje i druženje uz moto “Sve generacije i ROZE protiv osteoporoze”. Vježbanju i druženju su se s veseljem pridružili i mali i veliki vrtićanci.

 

NASTUP  NA KAJKAVSKOM  ETNOGRAFSKOM  KVIZU

U srijedu, 9.11.2022. predškolci iz Virja i Novog Virja su se zanimljivim zajedničkim nastupom predstavili publici Kajkavskog etno kviza. Nastupom na temu kviza “Mladi nekad i danas” su prikazali kako su se mladi nekad zabavljali na svadbenim svečanostima, a na kraju su sve nasmijali prikazavši kako to danas izgleda uz modernu glazbu.

 

MARTINJSKA  IZLOŽBA  DJEČJIH  RADOVA

I ove godine je u vrtiću postavljena prelijepa izložba uradaka djece svih odgojnih skupina koju možete pogledati na sljedećem linku:

MARTINJSKA IZLOŽBA 2022.