Izlet u Ferdinandovac

Izlet u Ferdinandovac

Objavljeno, 3. lipnja 2019.

Dana 03. lipnja 2019. djeca mlađe odgojne skupine Ribice sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicom posjetila su prijateljski vrtić “Košutica” u Ferdinandovcu. Vožnja autobusom je već za sve bila zanimljivo novo iskustvo, a igra s prijateljima u sobi s puno novih igračaka i igra na njihovom vrtićkom igralištu je izazvala pravo oduševljenje među djecom. Djeca, odgojiteljice i ravnateljica iz Ferdinandovca su se pokazali kao izvrsni domaćini te smo im na kraju druženja izrekli jedno veliko i glasno – hvala!!

Sljedeća stanica nam je bila OŠ Ferdinandovac u kojoj su nas srdačno dočekali ravnatelj Slavko Kenđelić, njihov i naš pedagog Filip Adaković te mama od naše Anje, Danijela Begović Jankić koja tamo radi kao tajnica. Smjestili smo se u zbornicu u kojoj su nas počastili slatkišima i sokom te nam je zatim ravnatelj Kenđelić poželio dobrodošlicu.

Kako bi nam ovaj izlet ostao u posebno lijepom sjećanju pobrinuli su se djelatnici bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice Fran Galović iz Koprivnice koji su nas kao izvanredne goste ugostili u bibliobusu i prevezli nas od vrtića do škole u ovom vrlo zanimljivom i neobičnom autobusu.

Pomalo umorni, ali jako sretni vratili smo se u vrtić na ručak i zasluženi popodnevni odmor.